La Baixada del Pajaritu arriba dissabte amb la voluntat de recuperar la sàtira del carnaval tarragoní

Publicat dimecres 27 de Febrer de 2019 12:51
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega
  • Laura Casas

El cap de setmana de Carnaval arrencarà dissabte amb la sempre esbojarrada Baixada del Pajaritu. Per tercer any consecutiu estarà organitzada per l’Associació d’Amics de la Colla Jove. La cita arriba a la seva 14a edició. La desfilada d’andròmines començarà a dos quarts de deu del matí amb la recepció dels participants.

A les 11h, els primers començaran a desfilar per la Baixada de la Pescateria. En finalitzar, davant del local de la Jove, a Cós del Bou, tindrà lloc un vermut musical. A les 13h s’iniciarà un seguit d’activitats de disfresses i animació per a la canalla.

Des de l’Associació d’Amics de la Colla Jove, Jordi Alasà, ha explicat que les novetats d’enguany estan en els regals. Alasà ha apel·lat a l’esperit satíric del carnaval tarragoní a través de cites com la Baixada del Pajaritu. Les inscripcions estan obertes i es poden fer a la pàgina web de la colla, jovedetarragona.cat/carnaval, o bé a la Pastisseria Conde, al carrer Comte de Rius.

D’altra banda, al punt de la mitjanit, a l’exterior de la seu social de la colla castellera hi haurà el gran concert de Carnaval. Estarà protagonitzat per l’Orquestra Mitjanit i per DJ Tònic i s’allargarà fins a altes hores de la matinada.