La Biblioteca Pública de Tarragona ofereix nous clubs de lectura virtuals per aquest estiu

Publicat dimarts 30 de Juny de 2020 13:25
  • Raquel Fabregat

La Biblioteca Pública de Tarragona obrirà a partir de l’1 de juliol inscripcions per a clubs de lectura virtuals. Es portaran a terme durant l’estiu de forma gratuïta i amb places limitades. La proposta del Servei de Biblioteques de Catalunya pretén crear diferents comunitats lectores virtuals per a gaudir dels clubs de lectura des de casa. Per fer-ho possible, s’usarà Tellfy, una app de comunicació instantània i eBiblio, el servei de préstec de documents digitals del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, tal com ha explicat la directora de la Biblioteca Pública de Tarragona, Dolors Saumell.

Entre les diferents propostes trobem inscripcions al club de lectura “tres clàssics moderns i tres visions de la infància”, “novel·les que negregen”, de novel·la criminal, i altres d’autors italians, còmics, en francès i un taller de lectura, creació i escriptura.

Progressivament la biblioteca va recuperant la seva activitat. Aquesta setmana ampliaran punts d’estudi, ordinadors i la consulta de material. De moment no es podrà accedir a tota la col·lecció ja que part del material ha de passar 14 dies de quarantena abans d’oferir-se al públic.