La Cambra enceta el calendari de missions de 2018 a Benín i Burkina Faso

Publicat dimarts 02 de Gener de 2018 11:49
  • Tarragona Ràdio

La Cambra de Comerç de Tarragona encetarà el calendari de missions per l’any 2018 amb una acció comercial a Benín i Burkina Faso, del 28 de gener al 2 de febrer. Es tracta de la primera de les nou prospeccions de mercat que tindran com a destí l'Àfrica Subsahariana en el decurs d’aquest nou any.

Aquesta serà la catorzena missió de la Cambra a Benín i la desena a Burkina Faso. Segons l’ens, el balanç d’aquesta experiència ha estat, tant per a la Corporació tarragonina com per a les empreses que hi han assistit, altament positiva. En aquestes missions es fomenta el networking, com una de les principals eines d'èxit a l’hora de conquerir els mercats subsaharians.

La falta d'oferta a Burkina és el principal motiu per viatjar-hi, atesa la facilitat per trobar-hi operadors econòmics a la recerca de nous proveïdors.

Benín, a més del seu propi mercat intern, segueix sent la porta d'entrada al gran mercat nigerià, malgrat les dificultats que està patint Nigèria per la seva evident falta de divises.

La missió serà multisectorial i integrada per empresaris vinguts d’arreu de l’Estat.