La cantautora Mayte Martín, cap de cartell del Tarragona Sona Flamenc

Publicat dilluns 22 de Febrer de 2021 11:09
  • dansa
  • Andrés Tejedera
  • Sona Flamenc
  • Tarragona

Des de l’1 fins al 14 de març es podrà gaudir de la millor dansa i música no només des de la ciutat, sinó des de tots els indrets gràcies a la programació híbrida elaborada a causa de la pandèmia sanitària.

Amplitud de disciplines flamenques amb aportacions catalanes i destacant els de la ciutat de Tarragona estaran presents durant les dues setmanes del festival. Entre els actes, destaquen dues conferències, dos audiovisuals, un videoclip i una masterclass a càrrec de Susana Casas. Tots es podran seguir gratuïtament en línia.

L’alcalde de Tarragona i conseller de Cultura, Pau Ricomà, ha manifestat que, tot i ser un festival jove, té èxit i sentit perquè es veu el lligam que hi ha entre la ciutat i el flamenc.

El director del festival, Quique Colmenar, ha expressat que el format és un èxit perquè tots els agents de la ciutat participen i elaboren continguts durant l’any.

Els actes presencials no començaran fins dissabte 6 de març al Teatre Tarragona amb l’obra de Federico García Lorca dirigida per Pep Tosar. La cantautora de més prestigi del panorama actual del flamenc, Mayte Martín, tancarà el festival amb l’obra Memento.

La venda d’entrades i la petició d’invitacions estan disponibles al web de tarragona.cat/tarracoticket .