La CET no descarta fer el salt a la política

Publicat dijous 11 de Juliol de 2019 11:03
  • CET
  • Marta Madorran
  • Tarragona Ràdio

La Coordinadora d'Entitats de Tarragona valora la possibilitat de fundar la seva pròpia candidatura si cap formació assumeix les seves reivindicacions. Així i tot, si algun partit polític incorpora al seu programa les propostes que demanen, la CET estudiarà donar el seu suport.

Aquestes són les decisions que s’han pres des de l’organisme, que concentra més de 110 Associacions, després de l’assemblea d’aquest dimecres. La Coordinadora d’Entitats demana realitzar un estudi epidemiològic, així com disposar d'una estació de Renfe a la ciutat sense pas de mercaderies perilloses.

La junta de la CET reivindica que no volen paraules sinó resultats. Destaquen que hi ha compromisos incomplerts, com ara la cessió d'un local per crear un Banc d'aliments solidaris, la creació del Consell Ciutadà, l’establiment d’una Oficina d'informació del litoral o la dignificació del riu Francolí i el seu entorn. També denuncien la manca de canals d'informació en cas d'incidents químics, fet accentuat rere l'incendi de Miasa.

El president de la Coordinadora d'Entitats de Tarragona, Ángel Juárez, insta a l’Ajuntament a engegar de manera imminent aquestes propostes perquè els incompliments afecten a tota la ciutadania.