La CET reclama millores urgents en punts del territori que acumulen accidents de trànsit

Publicat dijous 08 de Novembre de 2018 10:52
  • Tarragona Ràdio
  • Laura Casas

La Coordinadora d’Entitats de Tarragona reclama millores urgents en punts del territori que acumulen accidents de trànsit. La CET insisteix des de fa anys en la necessitat que es posi un semàfor a la N-340 a l’alçada de Cala Romana, on aquest dimecres va tenir lloc el sinistre mortal de l’exregidor de la Torre.

L’organització considera que ja n’hi ha prou i que no es pot esperar a que es produeixin accidents mortals per començar a actuar. És per això que s’exigeixen actuacions de caràcter urgent en aquells punts més problemàtics. Sense sortir del terme municipal de Tarragona, la CET considera que l’entrada des de la N-340 a Torreforta i els accessos a Boscos i la platja Llarga necessiten d’un semàfor o una rotonda per evitar noves tragèdies. Ángel Juárez és el president de la Coordinadora.

La CET tornarà a posar aquest punt sobre la taula en una nova reunió de l’ens amb els cossos de seguretat que se celebrarà en les properes setmanes, així com en el Consell de la Mobilitat de Tarragona, ens del qual forma part des de fa anys.