La ciutat de Tarragona condemna la violència masclista amb diferents actes programats aquest 25N

Publicat dimarts 24 de Novembre de 2020 10:41
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

La ciutat de Tarragona se suma aquest 25N al Dia Internacional per l’eliminació de la Violència Masclista amb diferents activitats organitzades des de la conselleria de Feminismes i LGTBQ+ de l’Ajuntament.

La jornada arrencarà amb la lectura del manifest institucional i unitari que anirà a càrrec de representants dels diferents grups municipals. La lectura es podrà seguir en directe a la sintonia de Tarragona Ràdio.

La consellera de Feminismes i LGTBQ+, Carla Aguilar-Cunill, assegura que tot i els moments difícils que es viuen per la crisi sanitària, és fonamental que es continuï prioritzant com a societat la lluita per acabar amb la xacra social de la violència masclista. 38 dones han mort a mans de les seves parelles o exparelles en el que portem d'any.

La programació d’aquest any està adaptada a les circumstàncies i limitacions que l’alarma sanitària ha generat, per això moltes de les activitats es realitzaran de manera telemàtica.

Enguany es vol visualitzar les dones artistes del territori i de Catalunya amb dues activitats organitzades conjuntament amb Dona Cançó.

La Plataforma 25N del Camp de Tarragona ha convocat una concentració a les 19h a la plaça de la Font per cloure el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència Envers les Dones.