Cotxe destrossat per la caiguda d'un arbre al Camp de Mart.

Cotxe destrossat per la caiguda d'un arbre al Camp de Mart.

La ciutat de Tarragona eleva a mig centenar les incidències a la via pública per la borrasca Glòria

Publicat dimarts 21 de Gener de 2020 10:34
  • Tarragona Ràdio

La Guàrdia Urbana té constància d’una cinquantena d’afectacions a la ciutat causades des d’aquest dilluns a la tarda per la borrasca Glòria. Arbres caiguts i el despreniment d'objectes a la via pública es mantenen com els principals problemes detectats.

Pel que fa als arbres caiguts, n’hi ha hagut aquest dilluns al matí als carrers Rengles Llargues, Garraf, Riu Jalón, Vespella, General Contreras i a la carretera del Catllar. S’ha avisat els bombers d’un arbre de grans dimensions del carrer Prades que estaria a punt de caure. També han caigut branques de grans dimensions a la plaça Joan Baptista Plana i a la Rambla Nova (prop del Monument dels Castellers). Aquest dilluns a la tarda va caure un arbre a la plaça Verdaguer i dos més a l'inici del camí de l'Àngel i al carrer Montferri. A la matinada de dilluns a dimarts en van caure a l'interior d'un jardí d'un habitatge de Boscos de Tarragona i als jardins del Camp de Mart.

Aquest dimarts al matí s’han produït despreniments de l’arrebossat de façanes a immobles del carrer Armanyà i de la Rambla Vella.

Un fanal al carrer vint-i-quatre de Bonavista, una persiana a Méndez Núñez o unes planxes de grans dimensions al polígon de les Gavarres són alguns dels materials que han caigut o han estat a punt de caure. D’altra banda han caigut dos dels pals que subjecten el subministrament elèctric aeri a l’Escola Ponent, al carrer Riu Siurana. L’escola no ha tingut cap afectació i el subministrament elèctric continua funcionant. S’està treballant per procedint per reparar aquesta afectació el més aviat possible.

Altres actuacions s’han fet al bloc Les Amèriques del barri de Sant Pere i Sant Pau pel despreniment d’algunes teules o en un cartell publicitari que penjava a la Rambla Nova, prop de la Font del Centenari.

Continua activat el Pla d'Actuació Municipal en fase d'alerta pel risc de ventades i pel fort onatge. L’accés als parcs de la ciutat està tancat al públic des d’ahir. El Museu d'Història ha tancat al públic els recintes del passeig Arqueològic i del Fòrum de la Colònia, a més de l'amfiteatre. Com a compensació per als visitants, Casa Canals estarà avui oberta de 9 a 19 h. El conseller de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Manel Castaño, demana a la població tarragonina molta prudència i que eviti desplaçar-se a la línia de la costa.