La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau renova la imatge gràfica

Publicat dimecres 12 de Juny de 2019 06:30
  • Tarragona Ràdio

La Colla Castellera de Sant Pere i Sant Pau ha entregat aquest dimarts als seus castellers la nova camisa que incorpora el recent modificat escut de l'entitat. Des de mitjans del 2018 la colla ha treballat en paral·lel el disseny de la imatge gràfica i la configuració d'una nova camisa. 

L'objectiu de la renovació ha estat la voluntat d'oferir una imatge més neta i actual de l'escut de l'entitat que compta amb 29 anys d'història. Amb aquest canvi s'aconsegueix a més una correcta aplicació en tots els mitjans, suports i mides que es requereixin. 

El nou escut respecta el caràcter i personalitat de l'antic però en una versió més proporcionada i propera. El dissenyador ha estat el tarragoní Edu Polo que ha sabut sintetitzar els desitjos de la colla de fer una renovació respectuosa amb l'escut original. 

De manera simultània s'ha treballat la modernització de la camisa d'actuació. De fet, a finals de l'any passat es va retre homenatge a Manolita Rubio que ha estat la responsable de fer totes i cada una de les camises de l'entitat. Ara, l'encarregada de fer les camises dels de Sant Pere i Sant Pau és l'empresa Referendum. Amb ells s'ha dissenyat una camisa a mida que manté el característic color verd. També incorpora el nou escut i el nom de la colla i la bandera de Tarragona a l'esquena. 

De manera progressiva la colla anirà adaptant la nova imatge als suports materials i també en tots els suports digitals.