La Colla Jove s'autoimposa i completa la tripleta màgica a Torredembarra

Publicat diumenge 16 de Juliol de 2017 21:47
  • Colla Jove
  • Colla Joves de Valls
  • Gerard Recasens

La Jove de Tarragona ha completat dos castells de nou aquest diumenge a la tarda a Torredembarra. Els de la camisa lila s'havien plantejat el 9 de 8, però els contratemps durant l'actuació els han fet reduir pretensions. D'entrada, els d'Aleix Bordas han obert amb un 3 de 9 amb folre prou bé de mides, però les coses se'ls han trastocat amb el 4 de 9 amb folre posterior.  
L'acotxador i l'enxaneta s'han despenjat abans de la carregada, causant una llenya inesperada amb aquest castell. Però els tarragonins s'han sabut imposar a les dificultats i hi han tornat una estona després: el resultat, un 4de9f descarregat de manera brillant. Per tancar la diada, renunciant al 9de8 després de l'ensurt, la Jove ha completat el 5 de 8 i ha clos la cita amb el pilar de 7 amb folre.
 
Al seu costat, la Colla Joves Xiquets de Valls ha completat el 3 de 9 amb folre i el 2 de 8 amb folre, als quals han sumat el primer 3 de 8 amb el pilar descarregat de la seva història i el primer pilar de set folrat de l'any. La colla local, els Nois de la Torre, ha resolt els seus objectius tot i començar desmuntant, en dues ocasions, el 3 de 7 amb l'agulla. Els de la camisa blau cel, però, han agafat forces sumant el 4 de 7 amb l'agulla i el 3 de 7, i han tancat la diada, finalment, completant el 3 amb l'agulla.