La Colla La Bóta tornarà a posar la sàtira a la rua de Carnaval

Publicat dimecres 07 de Febrer de 2018 11:49
  • Laura Casas

La Colla La Bóta tornarà a sortir a la rua del Carnaval després d’un any d’impàs per falta de participació. L’entitat satírica estarà present en múltiples activitats, la primera aquest dijous gras amb el tradicional repartiment de la coca de llardons, a la Rambla Nova, davant de les Teresianes. Un any més també serà l’encarregada del judici del Rei Carnestoltes, dilluns vinent, que canvia d’escenari i passa del Teatre Metropol, en obres, a l’Antiga Audiència.

L’endemà dimarts, la Colla La Bóta organitzarà la Mascarada del Dol, que recorrerà els carrers del centre de la ciutat repartint esqueles fins arribar al Mercat Central. A la tarda, la casa mortuòria del Carnestoltes s’instal·larà a l’Antic Ajuntament per fer la vetlla del fèretre i donar el darrer comiat al rei de la rauxa en les seves últimes hores de vida.

Rafael Lluís, president de l’entitat, explica que estan il·lusionats i que tornen a la rua amb molta força. Reivindica un Carnaval on la sàtira estigui a l’ordre del dia.

Aquest dimecres han presentat els actes en una roda de premsa conjunta amb els Xiquets de Tarragona, que també han muntat activitats, com és habitual, per la festivitat de Carnaval. Divendres munten una revetlla a la plaça dels Àngels amb Los Xatus de Vergüenza Ajena, a partir de les 23h. La presidenta de la colla matalassera, Mireia González, diu que han preparat una nit intensa on es premiaran les disfresses més originals.

Dj A.Harvey i Toni Rude i Pallaretti tancaran la nit a la plaça dels Àngels.