La companyia 'La Faixsula' inaugura la Mostra de Teatre Jove 2019

Publicat dilluns 06 de Maig de 2019 12:08
  • Mostra teatre jove
  • Andrés Tejedera
  • Iris Martin
  • Tarragona

La companyia La Faixsula inaugura aquest dimecres a les 21h la vint-i-sisena edició de la Mostra de Teatre Jove 2019 al Teatre Metropol. En aquesta edició hi participaran un total d’onze companyies, sis d’elles interpretaran obres de creació pròpia.

La Faixsula va començar com un grup d’amics al curs de l’aula de teatre de la URV. Quan van acabar tenien clar que volien continuar junts, i és per això que van crear la companyia. L’obra que enceta l’edició d’enguany és un drama anomenat ‘La Faixsu...!’. Enguany, la companyia és l’encarregada d’obrir el festival després de clausurar-lo a la darrera edició.

Irene Montserrat, membre de La Faixsula, ha explicat que és molt emocionant per a ells poder crear aquestes mostres de teatre i que la gent vagi a veure-les.

En aquesta edició hi ha sis grups de teatre amateur i tres centres educatius, a banda de l’Aula de Teatre de la URV i l’Institut del Teatre. Tots ells actuaran al Teatre Metropol des d’aquest dimecres fins al 13 de juny.

Totes les obres són gratuïtes i començaran a les 9 del vespre. Per més informació de la programació es pot visitar el web tarragonajove.org.