La consellera d'Empresa de la Generalitat presideix el nomenament oficial de l'equip de la URV

Publicat dimarts 10 de Juliol de 2018 19:19
  • URV
  • Generalitat
  • Andrés Tejedera
  • María José Figueras

La consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Maria Àngels Chacón, ha visitat Tarragona amb motiu de la presentació del nou equip de govern de la URV. La consellera ha estat acompanyada per la rectora María José Figueras i el nou secretari d’universitats i exrector de la Rovira i Virgili, Francesc Xavier Grau. Chacón ha aprofitat per recordar que el Govern anirà baixant les taxes universitàries progressivament.

La nova consellera s’ha mostrat molt contenta de la seva visita a la ciutat. Ha manifestat que el coneixement està distribuït pel tot el territori i que el sistema universitari català és ‘plural i divers’. Chacón ha dit que estan treballant pel Pacte Nacional per Universitats i Recerca, ja que són estructures d’estat prou importants com per reformular-les de manera consensuada i entre tots els agents.

Maria Àngels Chacón, ha explicat que la intenció del executiu és anar baixant les taxes universitàries progressivament, tal com van proposar al Parlament de Catalunya.

També ha parlat la nova rectora de la URV, María José Figueras, que demanarà majors dotacions pressupostàries dintre del que el país pugui permetre. A més, ha fet balanç del seu primer mes al govern de la universitat.

Durant l’acte la consellera i la rectora han signat el document de nomenament acreditatiu de la Generalitat. L’equip de govern ha rebut de mans de la rectora la medalla acreditativa de la seva condició de membre de l’equip rectoral.