La conselleria de Nova Ciutadania engega una campanya de prevenció de la COVID-19 amb col·lectius de diverses procedències

Publicat dilluns 26 de Octubre de 2020 13:12
  • Tarragona Ràdio
  • Conselleria de nova ciutadania
  • coronavirus
  • Tarragona

Representants de les diverses comunitats de residents a Tarragona, tan nascuts a l’estranger com aquí amb familiars de fora, participen de la campanya informativa ‘Cuidem-nos. Tot depèn de nosaltres’ promoguda per l'Ajuntament de Tarragona.

Els protagonistes de la campanya audiovisual, impulsada des de la Conselleria de Nova Ciutadania, recorden a la població les principals mesures per prevenir els contagis de COVID-19 davant aquesta segona onada de propagació que estem vivint, com ara la distància entre persones, la higiene de mans i l’ús de la mascareta.

La consellera de Nova Ciutadania, Paula Varas, ha explicat que és feina de tots frenar els contagis de coronavirus.

L’audiovisual és el resum de 12 vídeos enregistrats en diferents llengües adreçats a les seves pròpies comunitats per plasmar la diversitat i el plurilingüisme de Catalunya.

Durant la producció de la peça, s’ha treballat amb col·lectius de persones d’origen senegalès, àrab, anglès, búlgar, polonès, francès, alemany, xinès, rus, romanès, ghanès i llatinoamericà. La campanya es complementa amb el programa de Tarragona Ràdio ‘Tarragonins i tarragonines del món’.