La conselleria de Patrimoni perd més d'un 50 per cent d'ingressos per la baixada de turistes

Publicat dijous 13 de Agost de 2020 14:12
  • Conselleria de Patrimoni
  • Andrés Tejedera
  • coronavirus
  • Tarragona

Els monuments de Tarragona també s’estan veient afectats per la disminució de turistes a la ciutat i a la demarcació. I aquesta baixada de visites també es tradueix en una pèrdua d’ingressos que es generen de les entrades i dels serveis. A falta de dades definitives que estaran preparades a finals d’aquest estiu, la conselleria de Patrimoni calcula que s’està deixant d’ingressar més d’un 50 o un 60 per cent.

Després del confinament les perspectives de recuperació eren bones, però els darrers rebrots i les posteriors recomanacions de França de no venir a Catalunya, o la quarantena obligatòria en arribar a Anglaterra, estan afectant de manera negativa a l’economia de la ciutat. El conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, ha manifestat, en una entrevista a Tarragona Ràdio, que la baixada de turistes no només afecta els ingressos de la conselleria, sinó als de tota la ciutat.

Pinedo confia a atraure més visitants nacionals per visitar la ciutat i valora positivament la campanya ‘Tarragona, la teva història’ per atraure el visitant de proximitat.