La Coordinadora d'Entitats de Tarragona s'entrevista amb Arga Sentís

Publicat dimecres 10 de Gener de 2018 18:24
  • Tarragona Ràdio

Mare Terra Fundació Mediterrània i la Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET) han iniciat aquest dimecres una ronda de reunions amb partits polítics tarragonins que s’allargarà durant tot el mes de gener. La regidora tarragonina d’ICV Arga Sentís ha estat la primera convidada. Els representants de la CET (que aglutina gairebé un centenar d’associacions) han preguntat a Sentís quina és la seva opinió sobre una sèrie de temes que es consideren cabdals per millorar la ciutat.

Pel que fa a la realització d’un estudi epidemiològic al Camp de Tarragona (que és l’eix vertebrador de les reunions) Sentís ha afirmat que no només està d’acord sinó que el seu partit ho ha inclòs en el seu programa electoral. La regidora d’ICV ha afirmat que els estudis que s’han fet a Barcelona, tot i no ser exactament de la mateixa tipologia, poden ser un bon exemple en què emmirallar-se.

El trio de grans reivindicacions de la CET es completa amb la millora de la connectivitat entre el centre de la ciutat i els barris i les millores ferroviàries. Sobre el primer punt, Sentís s’ha mostrat totalment d’acord, i ha remarcat que “de la mateixa manera que els veïns dels barris van al centre sovint, hem d’aconseguir que els del centre també hi vagin als barris”. Pel que fa a les qüestions ferroviàries, Sentís creu que calen moltes millores però assegura que “cal ser realistes i no podem demanar coses impossibles”.

La ronda de reunions continuarà aquest dijous amb la vista de diversos representants de Ciutadans, entre els quals hi haurà els regidors Rubén Viñuales i Sònia Orts. La següent trobada es durà a terme el 16 de gener amb membres d’ERC.