La Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau vol que el vaixell amb policies marxi del Port

Publicat dimecres 11 de Octubre de 2017 09:57
  • Tarragona Ràdio

La Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau vol que el vaixell amb policies marxi del Port. En un comunicat, l’entitat afirma que estan preocupats per la violència física desfermada arreu de Catalunya per les forces i cossos de seguretat de l’estat espanyol.

Expliquen que, a diferència del que ha expressat l’alcalde, a ells sí que els molesta la presència al Port d’un vaixell carregat amb persones armades. Afegeixen que la militarització de la ciutat és un problema d’ordre públic, perquè la presència de cossos armats no garanteix la convivència pacífica sinó que és contraria als seus principis.

En un altre ordre de coses, la Coordinadora Tarragona Patrimoni de la Pau es mostra perplexa davant el procés d’enaltiment dels Mossos que ha tingut lloc les últimes setmanes. Recorda que es tracta del mateix cos de policia que va disparar la bala de goma amb què va perdre l’ull Ester Quintana, i que va ferir un jove menor d’edat en el transcurs d’una vaga general a la nostra ciutat.

Per últim, lamente que cap ple de l'Ajuntament de Tarragona hagi aprovat el rebuig a la presència de vaixells de guerra al Port, de la mateixa manera que troben a faltar, per part dels representants de l’Ajuntament i de l’Autoritat Portuària, una posició ferma contrària a l’acollida del vaixell de policies.