La Costa Daurada confia en arribar al 80% d'ocupació pel pont de la Puríssima

Publicat dimecres 05 de Desembre de 2018 11:38
  • ACN
  • Hotels

El sector turístic de la Costa Daurada confia en arribar al 80% d'ocupació pel pont de la Puríssima, una xifra similar a la dels darrers anys. Tot i que hi ha poques places disponibles per cada sector, ja que és temporada baixa i la majoria d’establiments estan tancats, el nivell de reserves està sent bo. La vintena d’hotels oberts oferiran unes 11.000 places, el 20% de les que hi ha disponibles. El sector confia que la climatologia i les reserves d’última hora millorin les previsions. En aquest sentit, però, es destaca PortAventura World com el gran atractiu de les famílies per aquestes dates.

El president de l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, Xavier Roig, apunta que aquest no serà un pont massa llarg, però que el fet que el dia 8 caigui en dissabte pot ajudar a que els clients contractin estades de tres nits.

A les Terres de l’Ebre, les cases rurals preveuen una ocupació turística força més discreta durant aquests dies festius, al voltant del 20%, en part per la competència de les estacions d’esquí. Juanjo Bel, portaveu de l'Associació de Turisme Rural de les Terres de l'Ebre.

Pel que fa al sector del càmping, n'hi haurà set de costa i deu d'interior oberts. Són més de 10.000 places disponibles, aproximadament el 15% de l’oferta, que és de 70.000. La previsió d'ocupació es manté amb valors similars a l'any passat. El perfil que opta pel càmping en aquestes dates correspon a famílies catalanes i de l'eix de l'Ebre que s’allotgen en bungalous.