La cultura es reactiva a la ciutat amb l'arribada del primer tram de la desescalada

Publicat dilluns 23 de Novembre de 2020 20:15

L’activitat cultural anirà tornant poc a poc a la Ciutat després d’haver entrat en funcionament el primer tram de la desescalada. El Teatre Tarragona obrirà les seves portes el proper 2 de desembre coincidint amb l’arrencada del Festival REC de Cinema, que es podrà celebrar presencialment amb el 50% de l’aforament tal com contempla la normativa. Així mateix, es reprèn la programació de Teatres de Tardor el dia 11 de desembre amb l’espectacle de màgia Hidden, un espectacle musical amb l’orquestra de l’Empordà i amb la resta d’espectacles programats fins a finals d’any. Per tal de facilitar l’accés als espectadors i motivar-los per tornar al teatre, les dues primeres funcions de la programació disposaran d’un descompte de 2x1 en les entrades.
El cap de gestió cultural de l’Ajuntament de Tarragona, Carles Figuerola, ha explicat que la idea és anar oferint tot allò que s’havia programat fins ara i presentar, després de reis, la nova programació que podría incloure espectaclse ajornats.
Figuerola defensa que el públic pot tornar a gaudir dels teatres i de la cultura amb total seguretat ja que s’han tingut molt en compte les mesures.  La cartellera i tota la informació de teatres es pot consultar al web teatres.tarragona.cat. La Capsa de Música també tornarà a obrir amb tres concerts programats.  La sala Trono també reobre les seves portes el divendres 27 de novembre al Teatre Metropol amb tota la programació prevista, que es presenta aquest dimarts.