La CUP alerta d'una possible 'gentrificació' de l'entorn de Corsini

Publicat dimecres 10 de Gener de 2018 16:51
  • Tarragona Ràdio

La CUP de Tarragona considera positiu que la ciutat avanci en la creació d’illes de vianants a partir de la creació d’una comissió de treball municipal que impulsarà la zona de vianants de Corsini.

Per a la regidora Laia Estrada, els veïns i veïnes guanyen qualitat de vida quan les zones de vianants permeten que els carrers deixin de ser passadissos perquè passin a ser llars que tenen diferents usos, no només el de la restauració”. La CUP, però, mostra la seva preocupació per les amenaces de gentrificació que experimentarà el barri ara que les obres del Mercat han finalitzat.

El grup municipal de la CUP diu que no existeix cap criteri que justifiqui el fet que es prioritzi actuar i invertir en aquest barri i no en cap altre. Es considera que al centre de la ciutat hi ha diversos barris que requereixen una intervenció en profunditat, com la part baixa, igual que succeeix amb la majoria de barris perifèrics. Critiquen que el govern del PSC i el PP es negui a dur a terme una diagnosi sobre les necessitats dels diferents barris i, posteriorment, establir intervencions prioritàries.