La CUP aposta per ubicar un mercat de pagès a la plaça dels Carros

Publicat dijous 13 de Febrer de 2020 13:09
  • Laura Casas

La CUP proposa ubicar un mercat de pagès a la plaça dels Carros. La formació presentarà una moció al respecte al proper ple de l’Ajuntament de Tarragona, el 21 de febrer. Les conselleres cupaires pensen que és una bona iniciativa per revitalitzar l’espai i, de retruc, la Part Baixa en general. De fet, aposten perquè aquesta plaça pugui acollir més fires, activitats o esdeveniments per esdevenir pol d’atracció.

La portaveu de la CUP, Laia Estrada, diu que confien en poder tirar endavant la moció. Han contactat amb els paradistes del mercat del Fòrum i amb Espimsa i la resposta ha estat positiva. Estrada sosté que un mercat de pagès pot ajudar a dinamitzar la zona mentre s’aposta pels productors locals i els productes de proximitat.

Des de la CUP lamenten la manca d’actuacions a la Part Baixa de la ciutat, també per part de l’actual equip de govern. A manca de grans projectes, pensen que calen accions encaminades a millorar la neteja, més papereres, arranjar els parcs infantils o repintar la senyalització de la calçada.