La CUP critica la manca de neteja en diferents barris de la ciutat

Publicat dilluns 30 de Març de 2020 16:55

En un comunicat, el grup municipal de la CUP explica que des que va començar el confinament, veïns i veïnes de diferents barris tarragonins els han fet arribar nombroses queixes sobre la manca de neteja de la ciutat. Posen com a exemple papereres desbordades, contenidors saturats i gran quantitat de guants de plàstic i d’excrements de gos als carrers.

La CUP explica que el passat divendres ja van informar el govern de Ricomà d’aquestes queixes. La formació manifesta d’una banda, la preocupació davant la manca de neteja en un moment què consideren que caldria ampliar-la per minimitzar el contagi.
També asseguren que caldria que l’empresa prestatària del servei, FCC, garanteixi la protecció del seu personal, proporcionant-los els EPIs necessaris.

La CUP diu que a hores d’ara el material que ha facilitat l’empresa als treballadors de la neteja es limita a mascaretes de tipus quirúrgic, les quals són del tot insuficients. A més, la CUP considera prioritari que se’ls proporcioni el material adient per desinfectar, de manera efectiva, els carrers de la ciutat.