La CUP demana que Santa Tecla esdevingui una festa inclusiva i descentralitzada

Publicat dimarts 20 de Agost de 2019 14:45
  • Tarragona Ràdio

La CUP demana que es continuï treballant per tal que Santa Tecla esdevingui una veritable festa major inclusiva, participativa, democràtica i descentralitzada, tal com recollia la moció aprovada per unanimitat el passat ple de juliol.

La CUP vol que es reforci la neteja dels carrers i el nombre de papereres o contenidors i creu imprescindible millorar el sistema d’aparcament de cotxets per nadons per descongestionar els actes amb més aglomeracions.

Sol·licita, d’altra banda, que s’incrementin els recursos econòmics i de personal destinats a combatre la violència masclista als espais públics, millorant la ubicació d’un “Punt Lila” per atendre els casos d’agressions sexistes i visibilitzant molt més els missatges feministes tant als actes i concerts com al marxandatge de la festa major.

D’altra banda, la CUP considera fonamental que per Santa Tecla es descentralitzin els actes festius als diferents barris de la ciutat i que la laïcitat sigui una realitat tot deslligant les festes populars dels esdeveniments litúrgics.