La CUP demanarà a la Junta de Portaveus una avaluació dels efectes de la pluja

Publicat dijous 11 de Octubre de 2018 12:53
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

La CUP portarà a la Junta de Portaveus de dilluns vinent el tema de les pluges. Sol·licitarà una avaluació del darrer episodi d’aiguats. Reclama que es posi fil a l’agulla per evitar situacions que afecten especialment al barri del Serrallo i del Port.

La portaveu de la CUP, Laia Estrada, ha criticat, en una entrevista a Tarragona Ràdio, els efectes que provoca el clavegueram i recorda que precisament en el darrer plenari, ERC va plantejar una moció sobre el tractament de les aigües pluvials. La CUP treballa en les mocions que plantejaran en el proper plenari del 24 d’octubre. N’hi ha una on reclamaran la llibertat de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart quan tot just s’acomplirà el primer any que són a la presó. Volen defensar-la amb els màxims de suports possibles. En clau més tarragonina, demanaran mesures per evitar la proliferació de locals buits que s’acabin convertint en espais per a abocadors il·legals.

Laia Estrada i Jordi Martí ja han anunciat que aquest divendres 12 d’octubre aniran a treballar amb normalitat a l’ajuntament. Entenen que la festivitat que commemora la data és fruit d’una política imperialista i ‘genocida’.