La CUP ha fet públic l’escrit que va portar a la fiscalia pel presumpte contracte irregular d'un curs a l'AMT

Publicat dimarts 12 de Juny de 2018 13:29
  • Andrés Tejedera
  • CUP

La CUP denuncia un presumpte contracte irregular on 10 treballadors de l’Empresa d’Aparcaments Municipals van rebre un curs de coaching de forma irregular. La formació va enviar a la fiscalia els detalls de les irregularitats que van trobar en aquesta licitació. Els cupaires acusen de falta d’opacitat a les gestions que fa l’ajuntament i les empreses municipals.

La CUP ha fet públic l’escrit que la formació va portar a la fiscalia pel contracte de coaching de l’Empresa d’Aparcaments Municipals de Tarragona. L’any passat van enviar aquesta documentació quan van saber els fets a través d’un diari. La CUP va parlar i va demanar explicacions al Consell d’Administració, però les respostes els hi van generar més dubtes.

Davant d’aquests fets, el grup denuncia un presumpte delicte de prevaricació, malversació, tràfic d’influències i blanqueig de capitals. La portaveu del grup municipal de la CUP, Laia Estrada, denuncia les opacitats d’aquest govern municipal després de rebre totes aquestes evidències.

El grup municipal té dubtes sobre l’objectiu del curs, a qui anava dirigit i com es va produir el procés d’elecció públic de concessió del curs per un valor de 47 mil euros.