La CUP veu difícil tancar un pacte de govern amb ERC abans de dissabte però no ho descarta per més endavant

Publicat dimecres 12 de Juny de 2019 12:14
  • Tarragona Ràdio

La CUP veu difícil tancar un pacte de govern amb ERC abans de dissabte però no ho descarta per més endavant. Els cupaires també es troben aquest dimecres amb els republicans per començar a parlar d’una entesa que vagi més enllà del suport a la investidura de Pau Ricomà. Sobre la taula es posaran uns acords de mínims en matèria de programa i en les maneres de fer política que, per la CUP, passen per una major participació i transparència.

Amb tot, la candidata i regidora electa Laia Estrada recorda que qualsevol decisió es prendrà en el marc de l’assemblea i valorant el millor paper que poden desenvolupar per garantir que a Tarragona hi hagi un canvi real i profund.

Laia Estrada recorda que van reclamar a ERC uns compromisos de mínims per afavorir la investidura i no dubta que seran recollits per la formació de Pau Ricomà. D’altra banda, celebra la decisió dels comuns de posicionar-se a favor del canvi. Diu que no s’hauria entès un posicionament diferent a aquest tenint en compte el que van defensar durant la campanya.