La desena edició del Mercat Català de Tarragona arriba amb gran varietat d'activitats

Publicat dilluns 03 de Juny de 2019 12:53
  • Iris Martin
  • Mercat Català

Un total de 37 parades s’aplegaran aquest cap de setmana en la desena edició del Mercat Català de Tarragona. La trobada es farà de divendres 7 a diumenge 9 de juny a la plaça Corsini. A banda del mercadet, hi haurà diverses activitats per gaudir amb tota la família. Ball de sardanes, jocs tradicionals de fusta, tallers d'escaiola i exhibicions dels Gegants de Ponent són les principals propostes que porta aquesta nova edició.

L’objectiu principal del conjunt de l’oferta comercial sumada a la iniciativa d’oci és crear un espai atractiu tant pels ciutadans com pels turistes que provoqui moviment als carrers de la ciutat. Ho ha explicat al Matí de Tarragona Ràdio Montse Cosialls,dinamitzadora comercial de Botiguers de Tarragona.

Les empreses tindran l’oportunitat de fer-se veure en una ubicació diferent, i alhora els ciutadans podran descobrir nous comerços, mentre gaudeixen de la gran varietat de productes que ofereixen els paradistes, com artesania tèxtil, embotits o tast de cerveses. L’horari del mercat serà de 10h a 21h els tres dies.