La Diputació de Tarragona destaca la bona sintonia institucional per tirar endavant la Savinosa

Publicat divendres 14 de Agost de 2020 13:33
  • Diputació de Tarragona
  • Andrés Tejedera

La Diputació de Tarragona confia tirar endavant el projecte de la Savinosa a l’espera de les al·legacions presentades per l’Ajuntament de Tarragona. La institució destaca la bona sintonia entre ambdues administracions per trobar un ús adequat que beneficiï a la ciutat i al territori.

La Diputació va presentar durant el mandat anterior una sol·licitud de modificació del planejament general de la ciutat per saber els usos que pot oferir l’espai de la Savinosa. L’objectiu és comú: oferir un espai per gaudir de la natura i el paisatge de la zona.

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha destacat la bona entesa que hi ha entre la institució i l’Ajuntament de Tarragona per trobar la millor solució pel projecte de la Savinosa.

La presidenta ha explicat que són tràmits administratius habituals i que esperen continuar amb el projecte d’una manera exitosa.

Per la seva banda, la Diputació presentarà un nou pla de xoc de 10 milions d’euros perquè els ajuntaments puguin reactivar l’economia. La institució va aprovar la incorporació d’aquest import als pressupostos per poder aplicar polítiques públiques que beneficiïn al conjunt de la població.