La fase final de la Copa Catalunya de Waterpolo es jugarà a Tarragona

Publicat divendres 23 de Agost de 2019 08:04
  • Jordi Blanch
  • Esports


Ramon Cuadrat

La fase final de la Copa Catalunya de Waterpolo es jugarà a Tarragona el primer cap de setmana de setembre.

La piscina Sylvia Fontana, situada a l’Anella Mediterrània de Tarragona, decidirà el campió de la Copa Catalunya masculina de waterpolo 2019. La fase final de la competició es jugarà en format de Final a 4 el cap de setmana del 7 i 8 de setembre.

Per ser a la lluita pel títol, els quarts de final tindran com a plat fort el duel barceloní entre Barceloneta i Barcelona, campió i subcampió de la Lliga de Divisió d’Honor de la darrera temporada. El Mataró es veurà les cares amb el Catalunya, el Sabadell amb el Mediterrani i el Sant Andreu jugarà contra el Terrassa. El gerent del Patronat Municipal d’Esports, diu que aquesta és una bona oportunitat per visitar la piscina olimpica.

La fase final de la Copa Catalunya femenina serà el 20 i 21 de setembre a la piscina del CN Montjuic. Ja es coneixen dos emparellaments de quarts de final: Sant Andreu-Rubí i Mediterrani-Terrassa. El Sabadell jugarà contra el guanyador del duel entre l’Horta i el Sant Feliu i el Mataró amb el vencedor del Santa Eulàlia-Catalunya.