La FCF exigeix al govern el retorn immediat del futbol federat

Publicat dijous 19 de Novembre de 2020 07:31
  • Tarragona Ràdio
  • Esports


Oriol Camacho (Secretari General FCF)

Així li va expressar el president de la Federació Joan Soteras acompanyat del secretari general de l’ens Oriol Camacho en una reunió telemàtica amb el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, la consellera de la Presidència, Meritxell Budó, i la consellera de Salut, Alba Vergés.

També hi han participat el secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, i el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteva, s’ha expressat el malestar del sector esportiu català davant el document filtrat i pendent d’aprovació per part del Procicat, que impedeix la represa d’entrenaments i partits.

En aquest sentit, Soteras i Camacho han requerit la tornada als entrenaments per als equips tant amateurs com de base a partir del pròxim dilluns 23 de novembre, així com de la competició en les categories de futbol i futbol sala d’àmbit territorial el cap de setmana del 5 i 6 de desembre, i el 9 de gener obrir el camps al public.

El secretari general de la FCF Oriol Camacho, diu que han presentat aquest escrit al Procicat i assegura que ells han fet els deures.

En la mateixa línia, també s’ha reivindicat l’aixecament de les restriccions de mobilitat entre municipis en cap de setmana per motius esportius, a més d’allargar l’horari nocturn de tancament de les instal·lacions esportives, equiparant-les als equipaments culturals.