La FEAT acusa el govern d'improvisar i de no tenir en compte el sector del transport

Publicat dimecres 13 de Gener de 2021 11:15
  • FEAT
  • Andrés Tejedera
  • Tarragona

La Federació Empresarial de l’Autotransport de Tarragona (FEAT) considera desproporcionat el tancament de la xarxa viària catalana i la prohibició de circular els camions durant el temporal Filomena. L’agrupació acusa el govern de continuar improvisant i de no tenir en compte que el sector del transport és un servei essencial.

La vocal de la FEAT, Pilar Ortega, ha explicat a Tarragona Ràdio que estan passant per temps molt durs. Primer per la pandèmia sanitària i ara pel temporal i la prohibició de circulació que no els va permetre temps de reacció. Ortega critica que ja se sabia que arribaria un front molt potent.

La Federació ha criticat les pràctiques d’alguna plataforma de comerç electrònic que no compleix amb les regles. Ortega ha recordat que el transport no és gratuït i que els compradors haurien de reflexionar abans de fer les compres.

La FEAT ha explicat que s’ha integrat a la patronal de la Petita i Mitjana Empresa per sumar esforços en benefici dels interessos de les pimes del territori.