La FEB suspèn de forma cautelar la jornada d’aquest cap de setmana, no hi haurà derbi entre CBT i Valls

Publicat dijous 12 de Març de 2020 07:17
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

En una nota feta pública aquest dimecres a la nit, la federació ha anunciat que es deixa sense activitat les lligues LEB, Femenina i EBA, aquesta última categoria on hi són els representants tarragonins: Valls, Salou i CBT.

En principi la mesura és per aquest proper cap de setmana, amb tot aquest dijous es té previst una reunió d’urgència tant de la comissió delegada com de president per proposar que aquesta aturada s’allargui a una segona jornada.

A principis de setmana els tècnics de CBT i Valls, que es trobaven al Joana Ballart, ja afirmaven que no els feia gràcia jugar a porta tancada. L'entrenador cebetista anava més enllà i afirmava que un partit a Valls s’espera tot l'any per l’ ambient que es dona i que preferia que no es jugués a fer-ho sense l’ambient de la grada. 

Al CBT la versió oficial l’ha aportat el director general, Aleix Boada. Afirma que estaran a l’espera del que determini la federació en relació a la data del partit contra el Valls. Ja avança que no creu que hi hagi problemes en buscar un dia i que el fet de la proximitat entre les dues localitats pot facilitar les coses. 

L'activitat del club després del que es va dir ahir des de la Generalitat també queda paralitzada. No hi haurà entrenaments d’equips ni de l’escola que té l’entitat. Boada diu que s’actuat amb criteri tenint en compte que s'està en una situació excepcional.