La Federación Española de Baloncesto oficialitza l'ascens de l'AD Torreforta a EBA

Publicat dijous 30 de Juliol de 2020 17:30
  • Tarragona Ràdio

La Federación Española de Baloncesto ha confirmat de manera oficial que l'AD Torreforta és nou equip de la Lliga EBA.

L'any 2011, l'ADT va acomiadar-se de les competicions espanyoles de bàsquet després de disputar el play-off d'ascens de LEB Plata a LEB Or, va ser una decisió dura, però es va prendre pel bé del bàsquet local; durant aquestes nou temporades on el club de Ponent ha tingut el seu primer equip entre Segona, Primera i Copa Catalunya; la temporada 2020-21 anava a ser el retorn a Copa Catalunya, ja anunciat fa gairebé dos mesos, però moviments de darrera hora han fet que el tren de la Lliga EBA i les competicions FEB torni a passar pel Casal Esportiu Riu Clar.

El president de l'ADT, Robert Hernandez, ha declarat a Tarragona Ràdio que amb aquest ascens recuperen la il·lusió i que el bon treball des de la directiva ha permès la pujada de categoria. 

Un retorn esperat que aquest dijous s'ha fet realitat. L'ADT tornarà a portar la bandera de Torreforta i de Tarragona per tota la geografia nacional i tornarà a posar Torreforta al mapa basquetbolístic i esportiu d'alt nivell. Aquest és el resultat d'una cadena d'esdeveniments que han portat l'ADT a tornar a EBA. 

La situació de l'entrenador del club, Pedro López, és complicada. El club vol que continui, però encara no s'han assegut a parlar. Aquest divendres al matí, el president es reunirà per tantejar la situació i prendre una decisió. 

Aquest divendres a les 12:00h es realitzarà el sorteig del calendari.