La Festa del Comerç Just i la Banca Ètica arriba aquest dissabte a la Rambla Nova

Publicat divendres 19 de Maig de 2017 09:59
  • Miguel González

Sota el lema "La revolució de les butxaques" la campanya arriba a la seva divuitena edició amb el suport d'una quinzena d'entitats tarragonines, sota la coordinació de SETEM Catalunya.
Divendres arribarà la principal novetat d'aquesta edició: una ruta guiada i teatralitzada pels horrors del comerç internacional que tindrà lloc a partir de les 20 hores entre la Rambla Nova i el carrer Unió.
La companyia Tornavís Teatre s'encarregarà d'escenificar casos concrets de cinc sectors econòmics diferents.
Durant la jornada de dissabte, s'ha previst una fira d'entitats, jocs infantils sobre el comerç just, una xaranga, vermut solidari, swing i un dinar popular.
UN dels responsables de la campanya, Tais bastida, ha explicat a Tarragona Ràdio que l'objectiu de
la iniciativa és sensibilitzar a la població sobre les alternatives al comerç tradicional i fomentar l'economia solidària.
Enguany també es repeteix la Install Party d'Alternatives, on els assistents podran conèixer i contractar serveis de telefonia, electricitat o banca justa.
A la tarda, el teatre i les cançons solidàries seran els protagonistes amb el col·lectiu feminista de dones de Matagalpa, a Nicaragua. La festa s’allargarà fins les nou del vespre.