La Festa Gitana celebra la seva novena edició

Publicat divendres 23 de Agost de 2019 13:17
  • Marta Madorran
  • Tarragona Ràdio

La festa gitana celebra la seva novena edició aquest dissabte 24 d’agost. L’Associació Gitana de Tarragona és l’organitzadora de les diferents activitats que es duran a terme al llarg del dia al Cós del Bou. Es tracta d’una festa oberta a tothom que té com a objectiu donar a conèixer als veïns i veïnes de Tarragona els valors i la cultura del poble gitano.

La programació s’encetarà a les 9 del matí, amb un esmorzar popular. A les 10 se celebrarà un campionat de botifarra amb el seu posterior lliurament de premis. A continuació, vermut popular amb Rumba i inflables per als més petits. A dos quarts de set, actuació musical de Francesc Garcia i el seu grup i a les 8 hores, actuació del Quadre Flamenc. Al vespre, sopar de germanor i presentació de la nova Junta de l’Associació. Per acabar la nit, festa de la Rumba Catalana amb el grup barceloní Els Quatre de la Cera.

El president de l’Associació Gitana de Tarragona, Antonio Gutiérrez, ha explicat a Tarragona Ràdio que l’entitat fa una tasca molt important i que el poble gitano és un col·lectiu molt unit.

L’Associació Gitana de Tarragona va néixer l’any 1991 i engloba el col·lectiu de joves i dones Gitanes.