La Festa per a Tothom somriu més que mai per Santa Tecla

Publicat dimecres 23 de Setembre de 2020 19:36
  • Tarragona Ràdio
  • Ajuntament de Tarragona
  • Dow Chemical
  • Festa x tothom
  • Joan Andreu Pérez

Festa per a Tothom no ha renunciat a Santa Tecla i ha traslladat també el dia de la patrona l’alegria festiva a les residències. Malgrat la situació atípica per la COVID-19 el col·lectiu Festa per a Tothom a celebrat actes a les residències i en format online per celebrar el seu trentè aniversari.

Les residències de les entitats Estela, la Muntanyeta i Sant Salvador han acollit espectacles amb la geganta Frida com a protagonista, una figura adaptada al seu ús per part de persones sordes, cegues i/o amb cadira de rodes.

Els residents dels centres també han estat obsequiats amb la “Caixa de la il·lusió”, una sorpresa en forma de caixa amb elements festius, que permet als seus receptors gaudir i reviure la il·lusió d’una Santa Tecla habitual. Des de la Muntanyeta, el responsable de comunicació de Dow Chemical, Pitu Boronat, fa un bon balanç de les activitats, malgrat tot.

Festa per a Tothom és una iniciativa impulsada per la conselleria de Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona amb la participació i col·laboració des de fa 22 anys de Dow Tarragona. La consellera coordinadora de Serveis Social, Carla Aguilar-Cunill, diu que un dels grans valors de la iniciativa és l’alegria i els valors que transmet.

Les xarxes socials han permès donar visibilitat i interactuar als membres del col·lectiu amb la Festa Major amb l’etiqueta #FestaxTothom2020oficial.

També s'enregistrarà un reportatge que resumirà gràficament els 30 anys d’activitats del programa inclusiu.