La Fundació Pere Tarrés fa un balanç positiu dels Casals d’estiu de juliol

Publicat dimarts 04 de Agost de 2020 13:19
  • Casals d'estiu
  • Tarragona Ràdio

La Fundació Pere Tarrés fa un balanç positiu dels Casals d’estiu. Tot i que la crisi sanitària ha complicat la seva execució s’han pogut aplicar les mesures de seguretat i dur a terme les activitats lúdiques amb força normalitat.

Els casals han suposat l’oportunitat per al retrobament dels nens i gaudir d’activitats a l’aire lliure després dels mesos de confinament. La directora de la delegació de Tarragona de la Fundació, Montse Valls, ha valorat positivament el funcionament dels 6 casals d’estiu que s’han portat a terme durant el mes de juliol en diferents barris de la ciutat.

Valls ha destacat la normalització de les mesures de seguretat i que tant infants, famílies com equip s’han comportat amb molta responsabilitat i ha estat més fàcil del que preveien a principis d’estiu.

Aquest dimarts arrenca el casal de l’agost al barri de Campclar, dirigit a infants en situació de vulnerabilitat. Després de l’èxit dels casals del juliol, ara la fundació prepara el proper curs escolar, amb les accions socials que s’han d’adaptar a la nova realitat.