Autor: Repsol

Autor: Repsol

La Fundació Repsol torna a impulsar 'Aprendenergía' per conscienciar als més joves sobre l'energia i la sostenibilitat

Publicat dimecres 06 de Novembre de 2019 19:20
  • Joan Mercadé

La Fundació Repsol impulsa un any més els tallers d’Aprendenergía als centres escolars de Tarragona amb prop de mil alumnes. A través d’aquesta iniciativa lúdica i educativa, els infants i joves coneixen més en profunditat les diferents fonts d’energia i prenen consciència dels reptes de la transició energètica.

Hi participaran 16 centres educatius de la demarcació amb 978 alumnes de 6è de primària i 3r d’ESO que acolliran els tallers Aprendenergía del 4 al 15 de novembre.

Els principals jocs seran “El gran repte del mix energètic” i “Gimcana de l’energia”. El primer consisteix en què els alumnes adquireixen diferents rols i mitjançant la conversa, han d’assegurar el proveïment d’energia en diferents circumstàncies per aconseguir una ciutat més sostenible. Amb aquesta activitat els alumnes coneixen les diferents fonts d’energia, s’acosten als processos de transformació i comprenen el valor i la importància de les diferents energies.

Amb la gimcana els estudiants han de superar diverses proves, adaptades a les seves edats, en les quals hauran de demostrar les seves habilitats i coneixements sobre energia i sostenibilitat.