La geganta adaptada, Frida, s'estrena al Balcó del Mediterrani a la Festa per a Tothom

Publicat divendres 14 de Setembre de 2018 11:32
  • Tarragona Ràdio
  • Santa Tecla

Aquest dissabte arriba la vint-i-vuitena edició de la ‘Festa per a Tothom’ al Balcó del Mediterrani al migdia, la celebració inclusiva de la ciutadania amb discapacitat a les Festes de Santa Tecla. Enguany veurem en acció a la nova geganta adapta, la Frida, creada perquè tothom hi pugui interactuar i sentir-se representat en la cultura popular.

Els gegant Martí de Premià de Mar, els Gegants el Rei i la Reina, Pere el Gran de l’Institut Pere Mata, la batucada Tympanum i els Castellers de la Il·lusió de Valls acompanyaran a la Frida a la festa. De moment, la nova geganta està sent acceptada i s’espera una alta assistència al Balcó del Mediterrani.

El responsable de comunicació de Dow Chemical, Pitu Boronat, explica que semblava impossible tenir aquesta geganta adaptada, però que finalment ja és aquí.

Des del servei Municipal de Discapacitat de l’Ajuntament de Tarragona, Rosa Mercader, destaca la rapidesa en que s’ha construït la geganta i la varietat de gent que la podria portar.

La intenció de l’Ajuntament és que la geganta sigui una bandera del servei de discapacitat com a símbol universal i internacional, i com a dona combativa.

La nova geganta va ser una realitat en només 4 mesos gràcies a l’aportació econòmica de Dow Chemical i a l’Ajuntament de Tarragona.