La Generalitat aplaudeix la decisió de l'Ajuntament de no permetre l'accés de públic a les instal·lacions esportives

Publicat divendres 16 de Octubre de 2020 12:46
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez

Una mesura que es va acordar aquest dijous després de diferents contactes entre el propi ens municipal i els clubs esportius de la ciutat que tenen competició amb els seus equips al llarg dels propers 15 dies.

En una entrevista a Tarragona Ràdio Gerard Figueres, secretari General de l’Esport i de l’activitat física, diu que en aquest escenari es tindrà que conviure a mig termini però es optimista i espera que la situació pugui variar en poc temps.

Figueres valora la feina les més de 70 Federacions esportives que hi ha a Catalunya i assegura que estan donant un bon exemple en la gestió de la situació.

Ha recordat l’important volum de partits que es generen al llarg d’un cap de setmana, en disciplines com el futbol o el bàsquet i que s’han hagut d’ajornar un mínim de 15 dies.

Figueres ha recordat que d’aquesta situació de competicions anul·lades per contenir la pandèmia de forma temporal, quedem sense efecte les lligues que depenen de les federacions espanyoles. És per aquest motiu que sí que podran jugar com el Nàstic , el CBT o el Vòlei SP i SP.