El Govern donarà ajudes de fins a 14.000 euros a les pimes tarragonines per a la digitalització

Publicat dilluns 16 de Desembre de 2019 12:57
  • Joan Mercadé

La Generalitat pretén donar ajuts de fins a 14.000 euros a petites i mitjanes empreses de Tarragona per ajudar a la digitalització de les pimec. Aquesta injecció econòmica forma part del programa ProACCIÓ 4.0, que amb 20 sessions al llarg del territori, vol introduir les noves tecnologies a aquesta tipologia d’empreses.

Les dades les ha presentat Matilde Villarroya, directora general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya que ha destacat la importància d’introduir les noves tecnologies en les pimec, que no són gens diferents de les grans empreses.

La directora general ha destacat que les sessions també porten experiències d’empresaris que han fet una digitalització de les seves petites i mitjanes empreses.

Han fet una línia d’acció que se centra a donar ajuts a les empreses de tots els àmbits i no només industrials. Donen un cop de mà a fer una diagnosi sobre què es pot incorporar per ser més competitives i quines tecnologies poden ajudar. Això es fa a través d’assessorament tècnic i inversions econòmiques, que financen aquesta diagnosi. A banda, els ajuts econòmics també donen una empenta a implantar els resultats del pla estratègic.