La 'Gènesi' de Sebastião Salgado ja ha atret més de 24.000 visitants a CaixaForum Tarragona

Publicat dimarts 02 de Gener de 2018 09:34
  • Tarragona Ràdio

L’exposició Gènesi del prestigiós fotògraf Sebastião Salgado ja ha rebut més de 24.000 visites. La mostra itinerant està ubicada al CaixaForum, a tocar de la Font del Centenari des de mitjans de setembre.

L’exposició està constituïda per 100 fotografies en blanc i negre, i mostra paisatges, animals i persones que han pogut evitar la influència del món modern en regions polars, boscos, sabanes tropicals, deserts, muntanyes o illes.

La directora del CaixaForum Tarragona, Glòria Olivé, l’afluència de tarragonins durant els més de tres mesos l’exposició fa parada a la ciutat. També ha aplegat grups d’escoles que pretenien sensibilitzar els alumnes sobre la naturalesa i la necessitat de cuidar el planeta.

Olivé ha fet referència als 30 anys de trajectòria de Salgado descobrint món. Fruit del seu treball neix aquesta exposició per apropar els indrets més inhòspits i verges de la Terra.

Entre els 32 viatges de Salgado, des del 2004, destaquen les Galàpagos, l’Antàrtida, Madagascar, Botswana, el parc de Virunga a la triple frontera entre el Congo o l’altiplà del Colorado als Estats Units.

L’exposició clourà el proper diumenge 7 de gener.