La Guàrdia Urbana deté un home per amenaces i lesions a Sant Pere i Sant Pau

Publicat dimarts 10 de Setembre de 2019 10:31
  • Tarragona Ràdio

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 43 anys com a presumpte autor dels delictes d'amenaces, danys i lesions. Ahir dilluns, poc després de les 9 h, una patrulla del cos policial es va desplaçar al Bloc Sant Jordi del barri de Sant Pere i Sant Pau, advertida que un vehicle ocupava un gual a l'entrada d'un comerç.

Minuts després va arribar al lloc un home que es va identificar com a titular del vehicle i va començar a insultar greument i a amenaçar la persona.

A continuació, el mateix individu va trencar d'un cop de puny una finestra de l'establiment comercial, acció per la qual es va produir talls a les mans, i va colpejar la persona que havia avisat els agents. En una ocasió va agafar un extintor per continuar colpejant, però la intervenció d'un dels agents va permetre aturar les agressions i detenir l'individu, que va continuar mostrant un estat d'agressivitat fins i tot quan el personal d'una ambulància desplaçada l'atenia per les ferides als dos braços.

La persona que havia avisat la Guàrdia Urbana va manifestar la seva intenció de presentar denúncia per les destrosses causades al seu local.