La Guàrdia Urbana deté un home per trencar una costella a la seva dona

Publicat dijous 12 de Setembre de 2019 09:27
  • Tarragona Ràdio

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 56 anys com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit de la llar. Aquest dimarts al migdia el cos policial va ser requerit a l'Hospital Joan XXIII per atendre una pacient, possible víctima de violència de gènere. La dona ja havia estat atesa el passat 2 de setembre i vuit dies després havia tornat al centre hospitalari perquè no podia respirar a causa de la fractura d'una costella. La dona va explicar als agents que l'agressió s'havia produït el dia 1 de setembre, quan el seu marit, en estat ebri, l'havia colpejat en el domicili comú perquè volia agafar-li el telèfon mòbil.

Quan a l'hospital es va presentar el marit de la pacient per recollir-la, els agents, tenint en compte els fets i els informes de les lesions, van detenir-lo. L'home va argumentar als policies municipals que era la seva dona, qui el maltractava a ell.

Cal recordar que la Guàrdia Urbana, juntament amb Serveis Socials, compta amb una unitat d’atenció especialitzada a víctimes de violència masclista que dona resposta i protecció immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Ofereix recolzament per tramitar la denúncia a qualsevol víctima de maltractament, a més de suport i assessorament psicosocial i legal. Telèfons de contacte: 092 / 977 240 345.