La Guàrdia Urbana deté un jove per forçar una vintena de vehicles a la ciutat en un sol dia

Publicat dimecres 07 de Febrer de 2018 12:30
  • Tarragona Ràdio

La Urbana ha detingut un jove de 25 anys pel robatori amb força a una vintena de vehicles en un sol dia. Va ser al llarg d’aquest dimarts quan van aparèixer en diferents punts de Tarragona, turismes forçats i amb els vidres trencats.

També s’ha denunciat al presumpte autor dels fets per atemptat a agents de l’autoritat i lesions.

La col·laboració ciutadana ha estat clau per resoldre el cas. La policia local va ser alertada de diversos robatoris a l'interior de vehicles a la zona del cementiri, i es va facilitar la descripció del presumpte autor. Diferents patrulles van iniciar la cerca de l'individu i, a quarts de dotze de la nit, seguint una altra trucada ciutadana, es va localitzar el presumpte autor amagat darrere d'un vehicle al carrer Sant Pau, davant del Seminari.

En adonar-se que havia estat localitzat, l'individu va fugir en direcció a la Rambla Vella, fins que va ser localitzat a la plaça dels Sedassos. Quan els agents s’hi van acostar per parlar amb ell la seva actitud va ser molt agressiva, cridant en molts moments i tancant els punys adoptant posició de baralla. A l'interior de les bosses que portava els agents hi van trobar, entre d'altres objectes, guants, una maneta metàl·lica de color blanc, una gorra negra, una llanterna de cap o un pen drive. A l'interior de la jaqueta li van trobar una navalla de 8 cm de fulla. Tenint en compte aquests fets i que les característiques de l'individu coincidien amb les aportades pels testimonis, els agents el van detenir.

En el moment de la detenció, el presumpte autor es va girar de forma violenta contra un dels agents, tirant-lo al terra i doblegant-li al braç, motiu pel qual ha necessitat assistència mèdica.