La Guàrdia Urbana deté un lladre reincident que feia servir una pistola de fogueig

Publicat dilluns 20 de Gener de 2020 13:22
  • Tarragona Ràdio

La Guàrdia Urbana deté un home per intentar robar en una botiga del carrer Alguer amenaçant amb una pistola de fogueig. Segons informa el cos policial, els fets van tenir lloc aquest dissabte i l’arrestat és un home de 18 anys, veí de Tarragona.

Dissabte a les 20 h una patrulla de la Guàrdia Urbana va ser alertada d'un intent de robatori a un establiment comercial del carrer Alguer. L'individu sospitós portava una pistola amb què hauria amenaçat les persones que hi havia en aquell moment dins de la botiga i, fins i tot, hauria disparat dos trets.

Minuts més tard, una altra dotació va localitzar al carrer Doctor Zamenhoff una persona que coincidia amb la descripció facilitada. Finalment la persona va ser detinguda a les 20.45 h al passatge de Ferrer i Duran. Els agents van corroborar, a través de les imatges de les càmeres de seguretat del comerç del carrer Alguer, que era el mateix individu que hauria intentat cometre el robatori. A la persona detinguda se li van confiscar una perruca i una pistola de fogueig.

La Guàrdia Urbana considera que és molt possible que la persona detinguda sigui la mateixa autora de diferents robatoris amb violència aquests dies al barri de Sant Pere i Sant Pau de la ciutat.