La importància del lideratge per a la plantilla del Nàstic

Publicat divendres 20 de Novembre de 2020 09:43
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez

Alexander Quintanilla, diu que per a ell és important ser líders de la categoria. El defensa del Nàstic, creu que és bo per l’equip haver-se col·locat a dalt de la classificació, tot i que ja saben que aquest cap de setmana sense competir segurament perdran aquest lloc.

A més el basc també té clar que segurament en una lliga on descansa un equip cada setmana i amb partits ajornats per la Covid, la classificació no acaba de ser real, però si que li vol donar importància al fet d’estar a dalt i així fe veure als rivals directes que estan ben posicionat.

Quintanilla, diu que el partit de diumenge davant l’Andorra, per tots els condicionats que es van donar, creu que pot ser un punt d’inflexió en una lliga que ho estaven fent bé, però que els resultats no havien acompanyat pels mèrits que havia fet l’equip.

El defensa central va arribar a Tarragona amb l’etiqueta de suplent, on hauria de lluitar per tenir una de les dues places a l’eix de la defensa que semblava que tenia dos clars candidats, com el capità Jesús Rueda i Marc Trilles, però no ha estat així.

Quintanilla ha estat titular en els cinc partits jugats de lliga i és el tercer futbolista que ha jugat més minuts només per darrera de Joan Oriol i Javi Bonilla. A més el basc va marcar el seu primer gol diumenge el 3 a 2 i que significava la remuntada dels granes que perdien 0 a 2. Quintanilla, diu que cada dia està mes acoblat i està content de com li està anant la temporada.

La plantilla del Nàstic farà avui el darrer entrenament abans de tenir festa el cap de setmana. A partir de dilluns, els granes començaran a preparar el partit del diumenge 29 de novembre al Nou Estadi davant el C.E. L’Hospitalet.

Per cert que, ahir l’excapità del Nàstic Javi Márquez anunciava la seva retirada com a futbolista professional. El barceloní que fins el passat 30 de juny va ser jugador grana, tanca la seva carrera als 34 anys i després de jugar amb el Nàstic un total de 46 partit en tres temporades, dues a segona i una a segona b.

Fa uns mesos Márquez ja explicava a Tarragona Ràdio que a finals de temporada passada encara es veia jugant un any més, però que la proposta de renovació no era bona.

Ara un cop han passat uns mesos i just quan arribarà en un mes i mig el mercat d’hivern, el migcampista ha preferit penjar les botes.