La Junta de Portaveus aprova que Laia Estrada no sigui cessada pel cas Bershka

Publicat dimecres 13 de Juny de 2018 13:16
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega
  • CUP

La Junta de Portaveus aprova per unanimitat la proposta de l’alcalde perquè Laia Estrada continuï com a regidora a l’Ajuntament de Tarragona. La resolució ha estat analitzada aquest dimecres al matí. En ella, es considera que no hi ha cap motiu d’incompatibilitat que impedeixi la seva continuïtat com a consellera. Tot plegat després que la pena de presó -que Estrada no compliria- per l’anomenat cas Bershka fos posteriorment substituïda per una multa econòmica.

D’aquesta manera es posa fi a aquest episodi, que va arrencar amb els dubtes expressats pel secretari municipal de l’Ajuntament sobre si Laia Estrada havia de ser cessada després de fer-se pública la sentència. En un ple tens el tema va quedar aparcat.

Aquest dimecres a la tarda, la CUP ha valorat la decisió de la Junta de Portaveus. Ho consideren una victòria i pensen que la situació que s'havia generat ha estat conseqüència d'un acte de mala fe política o de negligència.
Laia Estrada ha exigit responsabilitats a l'alcalde i ha demanat que doni la cara i que es depurin responsabilitats.

Estrada ha agrait que l'oposició no hagués actuat de manera col.laboracionista amb Ballesteros en el tema i ha assegurat que ha estat clau la força de la gent que el passat 27 de febrer va omplir la sala de plens per evitar que s'acordés el seu cessament.