La locutora Silvia García dona el tret de sortida a les Festes del Roser

Publicat dimarts 02 de Octubre de 2018 13:29
  • Tarragona Ràdio
  • festes

La locutora de Tarragona Ràdio, Sílvia García, serà l’encarregada de donar el tret de sortida a les Festes del Roser amb la lectura del pregó a les 8 de la tarda al Museu d’Art Modern de Tarragona. Les festes s’allargaran fins el 7 d’octubre amb una programació plena d’activitats.

Les Festes del Roser agrupen el carrer Merceria, la Baixada del Patriarca, la plaça de les Cols i la del Fòrum. Aquest dimecres se celebrarà un concurs popular de botifarra, parxís i escacs; dijous una ruta nocturna pels llocs històrics de la Part Alta i l’actuació del grup Rober-lando a la plaça Fòrum a partir de les 9 del vespre.

Divendres a la tarda serà el torn de la plantada de gegants, la cercavila i la proclamació de les pubilles, juntament amb una exhibició castellera dels Xiquets de Tarragona i música fins la matinada. Dissabte al migdia es farà un Vermut Electrònic i, a la tarda, diferents activitats i actuacions musicals.

El membre de l’Associació de Veïns, Sergi Carrillo ha explicat que han escollit la Sílvia García com a pregonera per ser una persona molt emblemàtica al barri i a Tarragona en general.

Per acabar la festa, diumenge al matí se celebrarà la processó en honor de la Mare de Deu del Roser i, a la nit, la tradicional cantada d‘Havaneres a càrrec del grup d’Havaneres de Barca de l’Ateneu de Tarragona.