La Marató SB Hotels arriba a Tarragona el 2 de Febrer

Publicat dilluns 20 de Gener de 2020 16:17
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

Presentada la desena edició de la Marató de Tarragona que tindra lloc el diumenge 2 de Febrer i amb una previsió de que participaran uns 1500 atletes.

S’ ha fet a les instal·lacions del SB HOTELS de la plaça imperial Tarraco, la firma porta al costat de la prova els últims 4 anys.

El promotor de la prova atlètica a agraït a l’ empresa el seu suport així com el que estan reben de l’ Ajuntament de Tarragona i Coca- Cola, Juanan Fernández diu que sense ells seria impossible tirar endavant una cita on més enllà de la quantitat de inscrits es centren en la qualitat que sel´s vol oferir a cada un dels atletes inscrits .

enguany la novetat es centra en que hi haurà la carrera de la Marató que es podrà disputar amb parella. El sostre és de 1500 inscripcions, un número molt elevat serà d’atletes de la ciutat

la consellera d’ esports Maria José López parla del valor de l’esdeveniment esportiu i que posa al mapa Tarragona com una ciutat de referència en activitats esportives.

l’ inici i arribada de la Marató es farà des de l’Anella Mediterrània de Camp Clar.

La Marató va començar fa deus anys al Parc Temàtic de Port Aventura, Salou i Cambrils, per posteriorment agafar el relleu Tarragona